Zwembadvloeren

Zwembaden moeten veilig, functioneel en hygiënisch zijn. Maar dat niet alleen: ook moeten ze uitdagen om er een lekkere duik in te nemen, het moet sfeer uitstralen. Het moet de creativiteit en activiteit van ouders en kinderen aanwakkeren! De juiste zwembadvloer is daarom een must.

Waarborg de veiligheid van uw bezoekers

Of het nu binnen of buiten is: onze zwembadvloeren komen overal tot hun recht. De coating die wij gebruiken is van goede kwaliteit. Dat moet ook wel, want zwembadvloeren dienen veilig en hygiënisch te zijn, maar ook makkelijk te onderhouden. Onze vloeren zijn voorzien van een antislip laag en zijn ook nog eens vloeistofdicht. Dit is een voorwaarde om het zwembad makkelijk te onderhouden maar ook worden op deze wijze minder bacteriën vastgehouden. Hierdoor kunt u de veiligheid van bezoekers waarborgen én is de vloer gemakkelijk te onderhouden.

Zwembadvloeren in diverse kleuren

Ieder zwembad heeft een eigen uitstraling. De kleur van uw zwembadvloer moet goed aansluiten bij deze uitstraling. Wij kunnen de coating in alle door u gewenste kleuren aanbrengen. Wanneer u denkt aan een zwembad, denkt u waarschijnlijk aan de kleur blauw, maar ook rood, antraciet, zwart en bruin behoren tot de mogelijkheden.

Overal toepasbaar, ook buiten het zwembad

Onze coatings zijn niet alleen geschikt voor zwembaden. Ook de ruimtes erom heen kunnen wij voor u van een coating laag voorzien. Hierbij kan gedacht worden aan de kantine, kleedruimtes, etc. Zo ontstaat er een eenheid en zorgt het voor een rustige uitstraling.

Zwembadvloer laten gieten door een expert?

Bent u op zoek naar een veilige, slijtvaste en onderhoudsvriendelijke vloer voor uw zwembad? Meerwaarde Totaal heeft al jarenlange ervaring op dit gebied en onze experts weten als geen ander hoe ze dit voor u kunnen realiseren.

Zwembadvloeren

Op zoek naar de perfecte zwembadvloer? Wij duiken samen met u in de mogelijkheden!