Balkon renovatie

Een balkon krijgt veel te verduren: zware gebruiksbelasting, barre weersomstandigheden, wisselende temperaturen. De kans is groot dat uw betonnen balkon hier op den duur aan onderdoor gaat en u te maken krijgt met schade, zoals betonrot. Tijdig ingrijpen is dan erg belangrijk om verdere schade te voorkomen. Meerwaarde Totaal helpt u graag weer op weg naar een schadeloos balkon!

Regelmatige controle van uw balkon

Om schade aan uw balkon zoveel mogelijk te beperken is het van belang dat u uw balkon regelmatig controleert. Liever nog laat u uw balkon controleren door en specialist. Zo kunt u de veiligheid van uzelf en bezoekers blijven borgen én voorkomt u onnodig hoge kosten wanneer de schade verergert. Ziet u tijdens de controle schade? Twijfel dan niet en schakel een expert in om dit te verhelpen.

Schade aan uw balkon

Door alle externe invloeden waar uw balkon mee te maken krijgt, kunnen er verschillende type schade optreden.

  • Versleten slijtlaag
  • Beschadigd hekwerk
  • Betonschade zoals betonrot
  • Lekkages (vaak is betonrot ook hier de boosdoener)
  • Beschadigde afschotlaag
  • Geen afgedichte dilatatievoegen

Hoe gaan we te werk?

Onze experts starten met een grondige analyse en brengen de reparaties die nodig zijn in kaart. Vervolgens worden deze renovaties op maat uitgevoerd door onze vakmannen. Met aardig wat jaren ervaring op zak, maken zij van uw balkon renovatie een succes en kunt u weer uitgaan van een veilig balkon.

Ervaar de meerwaarde van Meerwaarde Totaal

Is uw balkon toe aan een renovatie? Twijfelt u aan de veiligheid van uw balkon? Neem dan direct contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij helpen u graag weer op weg naar een veilig balkon!

Toe aan balkon renovatie?

Kunt u hierbij wel wat expertise gebruiken? De experts van Meerwaarde Totaal voorzien u graag van passend advies.