SolidLux

Op sommige plekken is het niet mogelijk om het proces stop te zetten omdat het een continue proces is. Vaak is het lastig om dan de werkzaamheden aan de vloer in te plannen. Maar daar is een unieke oplossing voor: een supersnelle dekkende vloercoating die gelijk na het aanbrengen volledig uitgehard en belastbaar is.

De enige dekkende vloercoating met de snelheid van het licht

Dit betreft een vloerafwerking met de snelheid van het licht. Het coatingsysteem hardt direct uit met behulp van UV-belichting. Het behandelde oppervlak is binnen een paar minuten weer volledig belastbaar, zowel mechanisch als chemisch. Het productieproces kan dus gewoon doorgaan, zonder onderbreking. De overlast wordt tot een minimum beperkt.

Daarnaast een ander bijkomend voordeel: het is altijd en overal toepasbaar: binnen, buiten, bij warm weer als ook bij temperaturen onder het vriespunt.

Daarnaast betreft het 1-component coatings met diverse voordelen ten aanzien van milieu en efficiency: tijdens het proces gaat minder materiaal verloren, je hebt minder materiaal nodig om de coating aan te brengen waardoor er minder afval ontstaat. Daarnaast is het oplosmiddelenvrij.

Er zijn 10 kleuren standaardkleuren beschikbaar.

Geïnteresseerd in deze nieuwe methodiek? Wij komen graag bij u langs om u hierover meer te vertellen.