Onderhoud

In het bedrijfsleven is planmatig onderhoud van groot belang. Door lange termijnplanning wordt een goed beeld verkregen van de staat en de onderhoudsbehoeften van een pand. Hierdoor worden de kosten inzichtelijk. Een belangrijk deel van het onderhoud van een pand is het gevelonderhoud door reiniging, herstel- en schilderwerkzaamheden.

Compleet pakket

Meerwaarde Totaal biedt hiervoor een totaalpakket aan mogelijkheden. Zo kunnen bijvoorbeeld muren en gevel worden geïmpregneerd tegen vochtdoorslag of worden beschermd met een anti-graffiticoating. Het onderhoud van kunststof of aluminium en het herstellen van voegen maken de renovatie van elke gevel compleet.

Meerwaarde Totaal verzorgt:

  • éénmalig of planmatig onderhoud voor woningcorporaties en VvE’s;
  • zowel de reiniging als de schilder- en herstelwerkzaamheden van huizenblokken en zelfs van complete wijken;
  • het verkoop- of verhuurklaar maken van een pand.

Indien u kiest voor planmatig onderhoud is het mogelijk hiervoor een abonnement af te sluiten voor een vast bedrag per jaar. Meerwaarde Totaal neemt dan het volledig onderhoud van u over en ontzorgt u als opdrachtgever.

Maar dat is niet het enige wat wij bieden op het gebied van onderhoud. Wij voeren ook inspecties uit om zo de kwaliteit van het beton, de coating van het zwembad/het parkeerdek/het balkon of galerij vast te stellen (denk hierbij aan hechtsterkteproeven, antislipproef, etc.). Aan de hand van deze inspectie stellen wij een adviesrapport voor u op ten aanzien van het onderhoud.

Meerwaarde Totaal, uw partner voor totaalonderhoud!

Onderhoud van uw (bedrijfs)pand

Jaarlijks onderhoud, betoninspecties en herstelwerkzaamheden: Meerwaarde Totaal kan het totaalpakket aan onderhoud leveren. Neem dus snel contact met ons op!