Zwembadvloeren

Zwembaden moeten veilig, functioneel en hygiënisch zijn. Maar dat niet alleen: ook moeten ze uitdagen om er een lekkere duik in te nemen, het moet sfeer uitstralen. Het moet de creativiteit en activiteit van ouders en kinderen aanwakkeren!

Veilig en kleurrijk

Of het nu binnen of buiten is: onze zwembadvloeren komen overal tot hun recht. De coating die wij gebruiken is van goede kwaliteit. Dat moet ook wel: de vloer dient veilig en hygiënisch te zijn, maar ook makkelijk te onderhouden. En dat zijn onze vloeren ook. Onze vloeren zijn voorzien van een antislip laag. Daarnaast zijn deze ook vloeistofdicht. Dit is een voorwaarde om het zwembad makkelijk te onderhouden maar ook worden op deze wijze minder bacteriën vastgehouden. En dat is niet het enige pluspunt! Wij kunnen de coating in alle door u gewenste kleuren aanbrengen.

Overal toepasbaar

Maar onze coatings zijn niet alleen geschikt voor zwembaden. Ook de ruimtes erom heen kunnen wij voor u van een coating laag voorzien. Hierbij kan gedacht worden aan de kantine, kleedruimtes, etc. Zo ontstaat er een eenheid en zorgt het voor een rustige uitstraling.