Kunststofvloeren.1

De vloer van een bedrijf, galerij of balkon, etc. moet perfect afgestemd zijn op het gebruik en de situatie ter plaatse.  Onder alle omstandigheden moet u er op kunnen vertrouwen dat er niets mis gaat. Voor ieder gebruik heeft Meerwaarde Totaal de juiste vloer. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen een kunststofvloer welke wordt aangebracht bij een industriële organisatie, een parkeergarage of bij de woningbouw.

Woningbouw

Binnen de woningbouw brengen we verschillende oplossingen aan, afhankelijk van de ondergrond, gebruik, status van de huidige ondergrond, etc. Hierbij kan gekozen worden voor het aanbrengen van een nieuwe troffelvloer waarover een nieuw coatingsysteem wordt aangebracht, maar er kan ook een gietvloer worden aangebracht. Het aanbrengen van een nieuwe kunststofvloer kan een esthetisch doel hebben, maar een positieve bijkomstigheid is dat de betonvloer waarover deze vloer wordt aangebracht beschermd wordt, waardoor het minder onderhoud nodig heeft en er minder kans op problemen ontstaan aan het beton.

Industrie

Veelal is er in een industriële hal of een parkeergarage sprake van intensief gebruik van de vloer. De kunststofvloer wordt als toplaag over de betonnen vloer aangebracht. Deze dient ter bescherming van de betonnen vloer. Hierbij gelden weer andere eisen aan de vloer als binnen de woningbouw. Denk hierbij aan veiligheid, hoge slijtvastheid, reductie van stofvorming, vloeistofdichtheid en chemische resistentie.

Deskundig advies op maat

Als we alles waar uw vloer aan moet voldoen op een rijtje hebben gezet, geven we u een deskundig advies. Door onze jarenlange ervaring en expertise stellen wij ook vragen over onderwerpen waar u niet direct aan heeft gedacht. Zo voorkomen we dat we onvolledig geïnformeerd zijn en kunnen we zorgen voor de juiste vloer. Echt maatwerk dus, zowel binnen de woningbouw als ook binnen de industriële sector/parkeergarages.

Er zijn geen projecten gevonden.